Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Πολιτικός αστέρας μιας χρήσεως

 
 
 
 
 
Άγριο επεισόδιο Δημάρχου Γιάννη Τσαβαρή με τον υπεύθυνο Ηλεκτροφωτισμού Θανάση Τσαπάκη. Σε έξαλλη κατάσταση ο δήμαρχος παρουσία πλήθους κόσμου του φώναζε:
… …Ρε, έφαγες τρεις δημάρχους, θα φας και εμένα  Να παραιτηθείς αμέσως… ...
Δήμαρχε συγκρατήσου, και δίκιο να έχεις δεν μπορείς και δεν νομιμοποιείσαι να ξεφωνίζεις σαν υστερικός. Μην ξεχνάς, εσύ είσαι διάττοντας αστέρας μιας χρήσεως και οι υπάλληλοι κάνουν 35ετή καριέρα, αλλοίμονο αν κάθε πικραμένος από τους εκλεγμένους την δει κάποιος και κάθε τρεις και λίγο τους παίρνει παραμάσχαλα τους απειλεί κλπ.
Αλήθεια, οι φίλοι σου της Ο.Ε.Ε.Σ.Σ., που σε «…στήριξαν…» προεκλογικά δηλαδή ο επίτιμος τρομάρα του και ο νυν πρόεδρος πήραν θέση για το γεγονός ή ποιούν την νήσσα μια και σου  εχουν τόσο μεγάλη  υποχρέωση;

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ... Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ




Συνέβη σήμερα…..στο δήμο Σαλαμίνας

Σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Καπετανάκης έδωσε σε νεοφερμένο υπάλληλο του δήμου ΤΣΑΤΣΟΧΑΡΤΟ…. και αυτός πήγε να βγάλει δεύτερο μεροκάματο στο ΚΤΕΛ


Για ποιον μιλάμε ?

Για το γιο υποψήφιας δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Τσαβαρη Η κα Βενετία γνωστή πασοκτζού που είχε επισκεφτεί το γραφείο του κ Νεράντζη με το γνωστό αρπακτικό της ΟΝΝΕΔ Σαλαμίνας και κορόιδευαν τον υπουργό τότε ότι η συγκεκριμένη κυρία είναι βαμμένη μπλε αγωνίστρια και θέλει για το γιο της να τυγχάνει καλής μεταχειρίσεως στο στρατό.

Τι γίνετε ρε παιδία ?


Πόσες παραβάσεις θα κάνει αυτός ο Καπετανάκης ?


Ο δήμαρχος ακούει ή είναι στο κόλπο και αυτός ?


Ο Νεράτζης ακούει ή ήταν και αυτός στο κόλπο μαζί με το αρπακτικό?
http://periskopiosalaminas.blogspot.com/

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Γι’ αυτό σου λέω δήμαρχε, στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί

  (!!!) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (!!!)

Για άλλη μια φορά οι γνωστοί λασπολόγοι - συκοφάντες προσπαθούν με υποβολιμαία και κατευθυνόμενα κείμενα να αποτυπώσουν την αρρωστημένη φαντασία τους.
Αυτή την φορά παρουσίασαν ως δήθεν δαρμένο από αγανακτισμένους εθελοντές τον Δήμαρχο Σαλαμίνας.
Γι άλλη μια φορά τους λέμε ότι οι ηλεκτρονικοί κουκουλοφόροι δεν μπορούν και δεν θα σταματήσουν την πορεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής η οποία αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα θα προχωρήσει στο έργο της.  

Μπράβο δήμαρχε πάνω τους γιατί όπως φαίνεται, αυτοί οι κουκουλοφόροι μπλοκάκιδες, τα έχουν βρει με τον λατόμο και τους υδατοκαλλιεργητές τα παίρνουν γενικώς για να σε διαβάλλουν.
Βούλωσε τους λοιπόν το στόμα τώρα και κάλεσε τον λαό της Σαλαμίνας με το γνωστό σου πύρινο λόγο σε εγρήγορση για μεθαύριο Τρίτη 26 Ιουλίου που συζητούνται τα θέματα στην περιφέρεια.
Βάλε και 2 πούλμαν όπως έβαζες για τους μαθητές και δασκάλους του δημοτικού σχολείου των Παλουκίων, να πάμε όλοι μαζί να βροντοφωνάξουμε ! ! !
·        ΕΞΩ οι υδατοκαλλιέργειες απ’ το νησί μας, ΚΑΜΙΑ νέα άδεια ΚΑΜΙΑ ανανέωση στις παλιές που λήγουν εδώ και τώρα.
·        ΕΞΩ κι ο λατόμος, και να ξανακλείσεις την Λεωφόρο Φανερωμένης τώρα για να δεις πως μαζεύεις κόσμο όχι όπως τότε τρεις κι ο Κούκος ! ! !
Κάντο και τότε να δεις πως πείθεις κι άσε τα δελτία τύπου της πλάκας για άλλους.
Αν όμως δεν το κάνεις αντιλαμβανόμαστε το στρίμωγμα της υπόθεσης, τότε ποιος είναι ο λασπολόγος; Ποιος είναι ο λαοπλάνος; Ποιος είναι ο πραγματικός Κουκουλοφόρος;
Γι’ αυτό σου λέω δήμαρχε, στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Συμβαίνει ΤΩΡΑ. Εξαγριωμένοι εθελοντές έδειραν τον δήμαρχο


Συμβαίνει ΤΩΡΑ. Εξαγριωμένοι εθελοντές έδειραν τον δήμαρχο για τον εμπαιγμό του και την μη πρόσληψη τους μετά από πολύμηνη εθελοντική εργασία και παρά τις καθημερινές διαβεβαιώσεις του τους άφησε εκτός προσλήψεων.
Ο δε αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υποθέσεων, φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα για να γλυτώσει το λιντσάρισμα των αγανακτισμένων εθελοντών.
Θα επανέλθουμε με νεότερα

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Βροχή αποκαλύψεων στα blogs της Σαλαμίνας



Οι αναγνώστες των blogs στης Σαλαμίνας μένουν εμβρόντητοι μπροστά στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για πράξεις και παραλήψεις του περισπούδαστου νέου δημάρχου, η δε νέα δημοτική νομενκλατούρα ψάχνει απελπισμένη να βρει τις ταυτότητες των bloggers και τους πληροφοριοδότες τους μέσα από το δημαρχείο.

Η υπόθεση ανετέθη στον γνωστό σ’ όλους μας «άστο το ‘χω ταχτοποιήσει εγώ» ο οποίος περιφέρετε συνωμοτικά από γραφείο σε γραφείο για να ανακαλύψει φαντάσματα. Να του υπενθυμίσουμε μόνο, ότι η λαμογιά δεν είναι κρατικό μυστικό για να το κρύβουμε από τα blogs, είναι παράνομη πράξη και τιμωρείται από το νόμο.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικές αποκαλύψεις στην Δημοτική Καραμούζα (εδώ) σχετικά με την προσφυγή της και Ρούλας Νάννου όσον αφορά την σύνθεση του λιμενικού ταμείου και στο Salamis News σχετικά με την προσφυγή της για τα 108.000 Ευρώ στον Project manager (εδώ) η οποία και δικαιώθηκε.

Φυσικά αυτά είναι μόνο η αρχή των αποκαλύψεων μια και τα πολύ σοβαρά έρχονται.
Το Καλοκαίρι του ‘11 θα ‘ναι πολύ καυτό για την νέα δημοτική αρχή. Ήδη οι αποχωρήσεις από το φλεγόμενο καράβι της «Πρωτοβουλίας πολιτών Σαλαμίνας» άρχισαν θα ακολουθήσουν κι άλλες μέσα στο Καλοκαίρι μια κι ο δήμαρχος ανήμπορος πλέον παρακολουθεί τα τεκταινόμενα βγάζει λακωνικά δελτία τύπου ή για θέμα «τηλεοπτικού» ενδιαφέροντος.
Θέματα που μαστίζουν τον τόπο όπως υδατοκαλλιέργειες, λατομείο, κα παραμένουν εκτός δημαρχιακού ενδιαφέροντος παρά τις σχεδόν καθημερινές αποκαλύψεις.

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ωχ, το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου. Πρόταση για να βγει από το αδιέξοδο ο καημένος ο δήμαρχος


Πινόκιο Νο: 2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το ‘να ψέμα φέρνει τ’ άλλο, έτσι σύρεται σε δελτία τύπου ο δήμαρχος από την κατακραυγή των blogs για την απρεπή, αντιδεοντολογική όσο και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του στην αυταρχική και αυθαίρετη απόφαση διαγραφής του δημοτικού συμβούλου κ. Γ. Μπίλλια. Μια διαγραφή που και στο μέλλον, θα ‘χει τον χρόνο να το μετανιώσει πολλές, πολλές φορές ακόμα!!
Ψεύδεται ασύστολα με το σημερινό του δελτίο τύπου και την αναφορά του σε ολομέλεια προ του τακτικού συμβουλίου της 15ης Ιουλίου.

Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ¨"ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ" ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !!!

Νέος διευθυντής στην Τεχνική Υπηρεσία, άλλοι έτρεξαν να τον κάνουν Δήμαρχο κι άλλοι ωφελούνται

Νέος διευθυντής στην Τεχνική Υπηρεσία, άλλοι έτρεξαν να τον κάνουν Δήμαρχο κι άλλοι ωφελούνται και να ‘ταν η μοναδική υπόθεση θα ‘λεγα δεν βαριέσαι έτυχε, όμως δεν έτυχε απλά πέτυχε η εξαπάτηση ενός ακόμα συναγωνιστή, με τις υγείες μας, δεν ήξερες Μιχάλη μου και δεν ρώταγες;;
Τον Μιχάλη Μιχαλάκη κάλεσε να κλείσει το ιδιωτικό του γραφείο για να τον κάνει ειδικό συνεργάτη, διευθυντή κ.α. πολλά, (λόγια - λόγια) τον αδελφό του Γιάννη έκανε τελικά.
Αν μη τι άλλο Χαριτίνη μου έμεινε στην οικογένεια.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (από φωνή της Σαλαμίνας … blog!!!)

mail ΑΠΟ
http://fonisalaminas.blogspot.com/
Μιας  Και αγαπητή μου εφημερίδα  «όπως αυτοχαρακτηρίζεστε» η ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
 Μπορείς μιας και Από εμάς απάντηση πήρες  τώρα θα μπορούσες και εσύ με την σειρά σου να μας πεις πως γίνεται και καταχωρείς όταν κυκλοφορείς  καταχωρίσεις του δημοσίου (ΟΤΑ)..
Τι γνωρίζεις για την νομιμότητα της κυκλοφορίας σου;
με τα τρία άτομα που πρέπει να δηλώνεις στην ΕΣΗΕΑ και να καταβάλλεις τον ασφαλιστικό τους φορέα ,στο έχει πει κανείς ;
Το γνωρίζουν αυτοί που τους κόβεις τιμολόγιο και πληρώνεσε
αν νομιμοποιούνται   και πως το καταχωρούν?  
Τέλος απάντησε μας για το ΦΕΚ 1515/7/9/2010 του υπουργείου τύπου αν  γνωρίζεις τι αναφέρει ;
Περιμένουμε με λαχτάρα απάντηση μιας και άνοιξες τους ασκούς του Αιόλου!!

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ο Δήμαρχος ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. και οι πυραμίδες τις Αιγύπτου !

Για μια ακόμα φορά εύστοχος ο τοξοβόλος πέτυχε κέντρο με το τόξο του...
Μπράβο που ανοίγει ένα σοβαρό θέμα σαν και αυτό
Δεν μπορώ να πω μπράβο όμως στην ανυπαρξία   της αντιπολίτευσης  ακόμα και η  κ. Γκαβογιάννη  εγκατέλειψε την προσπάθεια που ξεκίνησε με τους εθελοντές
γιατί  Γεωργία ;;;

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μας πουλάει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες ......

Γραφείο Δημάρχου, δωρεάν εξετάσεις «ΤΕΣΤ ΠΑΠ» σε γυναίκες (25 ετών – 65 ετών)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας
θα πραγματοποιήσουν δωρεάν εξετάσεις «ΤΕΣΤ ΠΑΠ» σε γυναίκες
(25 ετών – 65 ετών)
Δηλώσεις συμμετοχής στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου από Τρίτη 5 έως και Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρες 09:30πμ–12:30 μμ
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 4646064
Ο
Δήμαρχος Σαλαμίνας
Γιάννης Τσαβαρής
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας
Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού
και Αθλητισμού
Δημήτριος Μπακαούκας
 

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να σπεύσουν ΑΜΕΣΑ.

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα (50) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Σαλαμίνας, που εδρεύει στη Σαλαμίνα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα ( βλέπε ΠΙΝΑΚΑ Β ):

Για σχετικές λεπτομέρειες επισκεφτείτε την διεύθυνση: http://www.salamina.gr/LinkClick.aspx?fileticket=SWTpi1RKR9Y%3d&tabid=36&language=el-GR

Ή επισκεφτείτε την σελίδα του Δήμ,ου Σαλαμίνας στην διεύθυνση: http://www.salamina.gr/Default.aspx?tabid=411&language=el-GR