Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Επίσκεψη στην Αμμόχωστο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Αμμοχώστου





Στα πλαίσια της μεγάλης αντικατοχικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2011 στην Αμμόχωστο, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής επισκέφθηκε με δικά του έξοδα την Κύπρο, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Αμμοχώστου κ. Αλέξη Γαλανού.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Βόμβες μεγατόνων σήμερα στο δήμο Σαλαμίνας όλα στο φως !! Επιτέλους πρέπει να μάθουν οι πολίτες όλη την αλήθεια των παρελθόντων ετών Και για τους δυο δήμους Αμπελάκια – Σαλαμίνα

Δύσκολη η σημερινή μέρα για πολλούς στο δήμο

ΑΠΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ.
 
Σήμερα ξεκινά o έλεγχος από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης και αφορά την οικονομική διαχείριση και των δυο προ - Καλικρατικών δήμων Σαλαμίνος και Αμπελακίων !!!


Αναμένουμε μεγάλες αποκαλύψεις αν λάβουμε υπόψιν μας τις αναφορές δημοτικών συμβούλων και του απερχόμενου σχετικά με το μέγεθος της μαύρης οπής του Δήμου Αμπελακίων .....

Σύμφωνα πάντα με έγκυρες πηγές μας ο έλεγχος από τους επιθεωρητές, ζητήθηκε από την ίδια την σημερινή δημοτική αρχή………

σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων λοιπόν ….

Εμείς σε ολόκληρη την διάρκεια των ερευνών θα σας ενημερώνουμε με όποια σχετική πληροφορία .

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής !!!

Αποκλειστικό μόνο στην Δημοτική Καραμούζα














Αναδημοσίευση  από  http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com
Αποτελεσματικότητα κόντρα στην Ανικανότητα - Αδράνεια – Α - χρηστία ?

Τα 3 Α της απελθούσας Δημοτικής αρχής του μικρού Δήμου με το ΜΕΓΑΛΟ Χρέος και των χαμένων ετών με αντίπαλο την Αποτελεσματικότητα του σημερινού δήμαρχου, Γιάννη Τσαβαρή.

και τι ενοούμε...


Χρόνια τώρα όλες οι ``δήθεν`` προσπάθειες περί ανάδειξης της ιστορικότητας του δήμου απέβαιναν άκαρπες διότι έμεναν μόνο στα λόγια.

Όμως τα χρόνια πέρασαν ο κακός ο λύκος πήγε στην ξαπλώστρα του και τα πράγματα άλλαξαν........

Σήμερα μετά από από επίπονο αγώνα και αρκετή δουλεία ο Δήμαρχος κ Ι. Τσαβαρής με το επιτελείο του κατάφεραν και κέρδισαν την δημιουργία ενός νέου  νομικού προσώπου στο δήμο .

Μετά από αξιολόγηση και κόντρα έναντι προτάσεων άλλων 300 δήμων απ' όλη την Ελλάδα , κατάφεραν να πάρουν έγκριση μαζί με άλλους 69 αναδεικνύοντας την μεγάλη Ιστορική αξία του νησιού μας με τις συντονισμένες κινήσεις του νέου Δημάρχου .
Ο δήμος Σαλαμίνος ευρισκόμενος στις πρώτες θέσεις (3ος !!! στην αξιολόγηση ) Δικαιούται την δημιουργία ενός οργανισμού που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανάδειξη της μεγάλης ιστορίας του τόπου μας .

Σύμφωνα πάντα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας το πρώτο βήμα αφορά την ψηφιακή απεικόνιση της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας καθώς και το σπήλαιο του Ευριπίδη με σκοπό την παγκόσμια προβολή των .

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΟΥΛΑΣ ΝΑΝΝΟΥ


Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 1ης  Αυγουστου,  συζητήθηκε η πρόταση του Δημάρχου να ενταχθεί ο Δήμος στις διατάξεις του άρθρ. 49 του Ν.3943/2011 για την αναχρηματοδότηση του χρέους προς το Τ.Π.&Δ ύψους 11.102.891 ευρώ, επιλέγοντας μάλιστα την μέγιστη περίοδο αποπληρωμής που είναι τα 25 χρόνια.
Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική των προθέσεων και επιδιώξεων  της Δημ. Αρχής όσον αφορά τη διαχείριση του συνολικού χρέους του Δήμου.
Για νοικοκύρεμα και εξυγίανση, ούτε σκέψη βέβαια να γίνεται.
Είναι φανερό πλέον, ότι εκείνο που επιδιώκει η σημερινή Δημ. Αρχή είναι να τεθεί στη διάθεσή της όσο περισσότερο ζεστό χρήμα γίνεται, χωρίς να νοιάζεται για τις επιπτώσεις που θα προκύψουν για το Δήμο εξαιτίας των αποφάσεων που θα πρέπει να ληφθούν για το επιδιωκόμενο. 
Στόχευση της πολιτικής της είναι όλες οι τρέχουσες υποχρεώσεις του Δήμου, χρέη του χθες και του σήμερα, να μετακυλήσουν στο αύριο. 

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Με πολλά ερωτηματικά η εγκυρότητα της απόφασης για την αποπληρωμή των δανείων;


Σήμερα πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο  στο δήμο  Σαλαμίνος για την παράταση αποπληρωμής του δάνειου στην  25ετη διάρκεια  
Έλαμψαν δια της απουσίας τους σύσσωμη η αντιπολίτευση εξαιρουμένου του κ. Μπακαουκα   του  κ. Παπαγεωργίου  και την κ. Γκαβογιανη